AcasăActualitateComuna Daia beneficiază de finanțare prin Programul Național ”Anghel Saligny”. În...

Comuna Daia beneficiază de finanțare prin Programul Național ”Anghel Saligny”. În ce constă proiectul……

Într-o ultimă discuție avută cu primarul comunei Daia, Adrian Florin Șerban, acesta ne spunea că, la rândul ei, comuna Daia beneficiază de finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny”, lucru precizat și într-o postare online, spunea domnia sa.

Finanțarea are ca destinație proiectul „Modernizare străzi în localităţile Daia şi Plopşoru din comuna Daia, judeţul Giurgiu – Rest de executat”.

 Primarul Florin Șerban ne mai spunea că valoarea acestui proiect este de 17.500.000 lei, programul fiind inițiat și susținut de către PNL.

(Jurnal) 

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
20.5 ° C
20.5 °
20.5 °
61 %
2.1kmh
27 %
sâm
31 °
Dum
36 °
lun
37 °
mar
31 °
mie
26 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com