AcasăActualitateCe avertisment este menționat pe buletinul de vot , la Congresul PNL,...

Ce avertisment este menționat pe buletinul de vot , la Congresul PNL, de sâmbătă…

Pe buletinul de vot pentru președinția PNL de la congresul de sâmbătă, 25 septembrie, de la Romexpo,  sunt inscripționate atât numele celor doi candidați, Florin Cîțu și Ludovic Orban, cât și un avertisment pentru cei care ar dori să își marcheze votul.

Astfel, pe buletin este tipărit avertismentul ”Se votează un singur candidat încercuind numărul din fața numelui moțiunii. Orice alt semn sau indicație pe buletinul de vot anulează votul”.

La congresul PNL de sâmbătă, sunt așteptați 5.000 de delegați din toată țara. Din județul Giurgiu va participa un număr de 140…

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
16.7 ° C
16.7 °
16.7 °
49 %
3.8kmh
67 %
mar
30 °
mie
24 °
joi
13 °
vin
14 °
sâm
8 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!