Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Giurgiu a sărbătorit, așa cum face de ani buni, cuplurile care, ajunse la jumătate de veac de conviețuire, își aniversează Nunta de Aur. Președintele CARP Giurgiu, Severius Nițulescu, preciza:

Pentru fiecare familie sărbătorită, CAR Pensionari Giurgiu a pregătit suma de 300 de lei și o diplomă „de Aur”, în timp ce preotul paroh al Bisericii „Bunavestire” (Grecească), locul în care s-a săvârșit slujba religioasă de aniversare a Nunții de Aur, Georgian Tudor, a oferit fiecărei familii câte o icoană cu Buna Vestire.

La rândul său, în predica de la finalul slujbei, preotul Georgian afirma:

Unul dintre cuplurile prezente, Ion și Silvia Ștefan, au dezvăluit secretul celor 50 de ani de conviețuire:

Cele 14 cupluri care, miercuri, și-au amintit cum a fost când au spus DA și au pornit, împreună, în viață acum jumătate de secol sunt: Marian și Elena Băjenaru, Constantin și Maria Căpățână, Petre și Elena Călin, Florea și Maria Cristea, Ion și Ecaterina Fifiță, Dumitru Cornel și Maria Ionescu, Ion și Ioana Leceanu, Gheorghe și Gherghina Lupu, Marin și Marieta Nedelcea, Ion și Letiția Nițu, Gheorghe și Georgeta Popescu, Dobre și Pastina Roșu, Ion și Paraschiva Sîrbu, Ion și Silvia Ștefan. Alături le-au fost angajații CAR Pensionari Giurgiu, precum și apropiați: familii și prieteni.

(Jurnal)