Polițiștii locali i-au sprijinit pe lucrătorii DAS Giurgiu să distribuie alimente persoanelor defavorizate din Municipiu

0
550
Copil amendat Covid Giurgiu

      Într-un comunicat primit din partea Poliției Locale Giurgiu   aflăm că în intervalul 8-15 ianuarie, polițiștii  au avut ca principal  obiectiv respectarea măsurilor de siguranță privind posibila infectare cu noul corona virus.

În această perioadă polițiștii locali i-au însoțit pe lucrătorii D.A.S. la distribuirea de alimente persoanelor defavorizate, aflate în carantină/izolare la domiciliu. În acest fel au beneficiat un număr de 34 de cetățeni ai Municipiului.

Polițiștii au  verificat totodată 130 de persoane, privind respectarea măsurii de izolare/carantinare la domiciliu, înregistrând 16 fapte contravenționale, sancțiunile aplicate fiind în sumă totală de 13480 lei.  Pe  rutier s-au aplicat 11 sancțiuni în valoare de 3480 lei (acces interzis, opriri voluntare,  neregulamentare, ocupare abuzivă a locurilor de parcare alocate, etc.).

Pe partea de ordine publică s-au aplicat 4 sancțiuni, în valoare de 5.000 lei unor persoane ce nu dețineau declarații, pe proprie răspundere, surprinși pe stradă după orele 23.00, pentru nerespectarea măsurii de suspendare a activității de comercializare de produse, după orele 21.00 și o sancțiune, în valoare de 5000 lei pentru ocuparea domeniului public, fără a deține acord de ocupare temporară a domeniului public.

Conducerea instituției fac un apel prin intermediul cotidianului nostru ca toți cetățenii municipiului Giurgiu să apeleze la Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, putând suna la numărul de telefon: 0372735331.

(Jurnal)