Etapa a 12-a din Liga 1 programează la Giurgiu meciul dintre Astra (locul 16), din localitate și Chindia Târgoviște (locul 8). Un meci al orgoliilor şi o întâlnire între doi dintre cei mai buni fotbaliști olteni care au îmbrăcat tricoul Universității Craiova, în prezent antrenori: Eugen Neagoe (Astra), și Emil Săndoi (Chindia).
Implicată în lupta pentru supraviețuirea în Liga a I-a, echipa orașului de la malul Dunării va avea luni, 7 decembrie, o bună oportunitate de a adăuga puncte la zestrea acumulată în clasament, fotbaliștii pregătiți de Eugen Neagoe urmând să întâlnească, pe teren propriu, una dintre formațiile  de mijlocul clasamentului, Chindia Târgoviște.
Fotbaliştii giurgiuveni vor să continue seria pozitivă din ultima perioadă, încă un rezultat favorabil permițând Astrei, să evadeze de pe ultimul loc din clasament. Cei de la Astra Giurgiu se prezintă cu un moral bun la meciul programat să se desfășoare pe stadionul „Marin Anastasovici”, de la ora 16,45, după ce în runda precedentă au câștigat meciul de la Mediaș cu Hermannstadt ,1-0, și s-au calificat în optimile Cupei României, după victoria de la Timișoara cu Ripensia, scor 5-1.
Astra ocupă locul 16 în Liga 1, cu doar opt puncte acumulate în 11 partide. Dîmboviţenii ocupă locul opt cu 14 puncte din 11 partide.
(C.S.)