Aseară, ora 22.00, pe DJ 503, la ieșirea din localitatea Bălanu către Ghizdaru a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule. 

Este vorba despre un autocamion, încărcat cu floarea soarelui și un autoturism. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, toate aparținând Detașamentului Giurgiu al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. 

Ambele autovehicule au fost găsite răsturnate pe partea carosabilă, drumul fiind blocat pe ambele sensuri de mers.


Șoferul autocamionului s-a autoevacuat, fiind conștient și cooperant. Acesta a fost transportat la UPU Giurgiu, de echipajul SMURD.
În autoturism se afla o singură persoană (femeie, în vârstă de aproximativ 48 de ani), încarcerată. Acesta a fost scoasă din autoturism în stare gravă, inconștientă, fiind preluată de un echipaj SAJ. I-au fost aplicate manevre de resuscitare și a fost transportată la UPU Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat o automacara și un camion de la ISU Giurgiu pentru degajarea drumului.

În urma cercetărilor s-a constatat că un bărbat de 63 de ani, din comuna Slobozia, județul Argeș, în timp ce conducea autocamionul dinspre municipiul Giurgiu către comuna Ghizdaru, la ieșire din localitatea Bălanu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către o femeie de 48 de ani, din municipiul Giurgiu.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătoarei auto și rănirea conducătorului auto.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.