În ziua de 14 martie a.c., polițiștii au depistat pe D.J. 503 A, pe raza localității Izvoarele, un bărbat de 42 de ani, din localitatea Radu Voda, județul Giurgiu, în timp ce conducea un moped neînmatriculat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 15 martie a.c., polițiștii au depistat un bărbat de 32 de ani din comuna Găiseni, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Drager care, a indicat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Centrul de Permanență Florești-Stoenești pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 16 martie a.c., polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Comana, aflându-se în exercitarea serviciului de patrulare, au oprit în trafic pe DJ 401, pe raza localității Vărăști, un autoturism condus de către un tânăr de 29 de ani, din municipiul București.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.