10458371_10201283008676890_5301856468717141366_n”Ca tot românul , imparțial”, președintele Partidului Mișcarea Populară, Ionel Dinu (consilier local) poate fi văzut în aceste zile intrând și ieșind aproape zilnic din sediul tuturor partidelor puternice la nivel local ce au candidați angrenați în competiția  ocupării posturilor importante din cele două instituții importante : Primăria Giurgiu și Consiliul județean Giurgiu.

Conștient de faptul că Organizația sa,  ai căror membri pot intra lejer într-o Casă de Schimb Valutar, Ionel Dinu încearcă disperat să se pună bine, încă dinainte de alegeri, cu liderii formațiunilor puternice la nivel local. Sunt voci care susțin că acest joc face parte dintr-un scenariu al liderului PMP, prin care ar urmări ocuparea unui post important în Primăria Giurgiu.

Visând  să obțină măcar doi consilieri locali, din care unul să fie chiar el, Ionel Dinu speră ca gudurându-se pe lângă liderii celor 3 partide importante la acest moment ( PSD, ALDE și PNL) să fie ulterior propus de aceștia ca viceprimar, fiindu-i indiferent cine va ocupa fotoliul de primar.

Ce nu știe Ionel Dinu însă, mai spun gurile rele ale târgului, este că nu întotdeauna socoteala de la sediul Partidului se potrivește cu cea a consilierilor viitorului Consiliu Local al Municipiului . de precizat că odată cu începerea Campaniei electorale, Dinu și-a scos ”ML”-ul (Mercedes) din garaj încercând să afișeze aceeași prosperitate de care se bucura pe vremea când stătea bine în cizme!

(Vigy Lentu)

1 COMENTARIU

  1. Dinu e jos palaria/Da-i pe mana Primaria! e sloganul de campanie.
    Dac-o sa-ti primaria (chiar viceprimar)/Nu-i prea mare palaria? e o intebare fireasca.
    Daca nu as jigni UDMR -ul as spune ca PMP (si Dinu ) se vrea intotdeauna la impartitul dregatoriilor. Chiar si mici dar de importanta…financiara!