Ziua Națională a Curățeniei marcată în Municipiu de un grup de tineri, împreună cu salariații DAJ Giurgiu. Care au fost străzile eologizate…(Foto- VIDEO)

0
269

 

Sâmbătă la Giurgiu s-au desfășurat  mai multe acțiuni dedicate Zilei Naționale a Curățeniei. Directorul Direcției de Agricultură a județului Giurgiu, Petra Ochișor a dorit să se implice personal într-o astfel de acțiune, astfel că împreună cu un grup de elevi ai Colegiului ”Ion Maiorescu”,  de la Liceul ”Tudor Vianu” și de la alte câteva școli din Municipiu, au ecologizat timp de câteva ore, o parte a străzilor  Ghizdarului și Bălănoaiei.

Gestul acestora este de admirat, mai ales că vedem în aceste vremuri pe care le trăim, din ce în ce mai puțini cetățeni care respectă natura, mediul înconjurător. Iată de ce vă vom prezenta o scurtă listă cu cei care au participat la această acțiune, mulțumindu-le pentru timpul și efortul pe care l-au acordat pentru ca o zonă a orașului să fie curățată de neglijența unora.

Tinerii cu gesturi civice de nota 10 sunt:  Chelu Sabina, Văduva Medeea, Dumitru Bogdan, Chelu Bogdan (Școala Nr. 1), Năsoi Adelina, Mătușica Nicoleta (Liceul Teoretic Tudor Vianu), Tănase Andreea (Șc. Nr. 10), Căpitanu Cătălin, Năsoi Ruxandra, Bârlan Denis, Creac Teodor.

(Jurnal)