viorel_si_andrei_hrebenciuc_63379500

Foto: Viorel  Hrebenciuc ( stânga) , unul dintre social democrații care a dat tonul atragerii beizadelelor în partid,  cu scopul dezvoltării  afacerilor făcute în familie… alături de fiul său. 

Gata cu familiile în consiliile locale sau în Parlamentul României. PSD nu va mai susține, la alegerile din acest an, membri ai aceleiași familii pe liste la consiliile locale sau la alegerile parlamentare. De asemenea, nu vor mai avea susținere nici membri ai familiilor care activează la partide diferite.

PSD va elimina dintre candidații partidului  si persoanele care au firme,  care se află în relații contractuale cu Consiliile Județene sau cu primăriile, pentru a elimina astfel orice fel de suspiciune sau problemă, se arată într-un comunicat de presă, citat de Stiripesurse.ro.

Totodată, fiecare organizație locală va putea decide dacă va adopta liste comune, cu UNPR, de consilieri locali sau dacă vor fi elaborate liste separate. O decizie ce pare a spune adio organizațiilor  de …cumetrie!

Câte dintre aceste hotărâri sunt  însă doar un exercițiu de imagine a partidului  și câte vor produce efecte vom constata în timp. Spunem asta după ce am văzut cu toții că decalogul de integritate al liberalilor a fost imediat încălcat , ca în cazul lui Dumitru Beianu de la Giurgiu, și deocamdată nimeni nu s-a sesizat de asta. Probabil așa se va întâmpla și în cazul  PSD-ului  în privința interdicției  rudelor înscrise în partid. Se va găsi de fiecare dată câte o justificare ridicolă pentru a-i scuza pe cei vinovați…

(Jurnal)