Jurnal Giurgiuvean

Week-end plin de conducători auto băuți la volan, pe șoselele din județ…

Week-end plin de conducători auto băuți la volan, pe șoselele din județ...

Sâmbătă, 6 noiembrie, ora 23:00, polițiștii au depistat pe D.N.5, în localitatea Adunații Copăceni, județul Giurgiu, un bărbat de 48 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Celui depistat i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 În aceeași zi, cu puțin înainte de miezul nopții (ora 23:45), polițiștii au depistat un tânăr de 27 de ani, din localitatea Mârșa, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Primăriei, din aceeași localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că acesta nu posedă nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, întocmindu-i-se un dosar penal în care se efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Duminică, 7 noiembrie, ora 11:00, polițiștii au depistat pe D.N.5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, un bărbat de 30 de ani, din comuna 1 Decembrie, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se la rândul său, sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiindu-i întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Și tot duminică, la ora 22:30, polițiștii au depistat pe D.N.5, în localitatea Remuș, județul Giurgiu, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se și el sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Chefliului i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 (Jurnal)

 

 

 

 

Exit mobile version