hqdefault

Giurgiuveanca în vârstă de numai 9 ani, Giulia Tabără, vocea de aur a județului nostru, despre talentul căreia noi, jurnaliștii publicației ”Jurnal giurgiuvean”, am scris în mai multe rânduri, a fost premiată cu un trofeu la Gala performanței, creativității și excelenței – ”Star Awards 2015”, desfășurată la București, în data de 12 noiembrie. Acest trofeu i-a fost acordat pentru prestația muzicală fără cusur pe care a susținut-o anul acesta la Festivalul de la ”San Remo Junior” (unde a obținut locul I, fiind singura participantă din România).

             De precizat că la Gala ”Star Awards 2015”, Giulia a fost recompensată alături de alte vedete din peisajul monden autohton, printre care Cătălin Botezatu, Dana Săvuică, Anamaria Prodan-Reghecampf, Mădălin Ionescu.

            Fericită și emoționată în urma decernărilor, tânăra artistă ne-a declarat că la începutul lunii ianuarie va participa la un alt concurs de renume internațional, de data aceasta la Veneția, intitulat ”Rising Voice Contest” (categoria junior), fiind singura româncă clasificată direct în finală, tot datorită performanței înregistrate la San Remo

1 COMENTARIU

  1. FELICITARI FRUMOASA MEA ,SA STII CA SANT CEA MAI FERICITA MAMA ,M-AI FACUT SA FIU MANDRA DE TINE ,SI AM FOST FOARTE FERICITA CA AM FOST ALATURI DE MULTE PERSONALITATI ALE TARII NOASTRE LA ACEASTA GALA UNDE AI FOST PREMIATA ALATURI DE EI,TE IUBESTE MAMI MULT SI O SA FAC TOT POSIBILUL SA TE SPRIJIN , SA DEVII O MARE CANTAREATA !!!!!!!!!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.