Vizită a 44 de elevi ai Colegiului Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu” din municipiul Giurgiu la principalul partener al învățământului dual giurgiuvean, CTP România

0
662

Vineri, 11 noiembrie 2022, 44 de elevi din clasa a X-a ai Colegiului Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu” din municipiul Giurgiu au fost invitați de către CTP România, cel mai fervent susținător al învățământului profesional din județul Giurgiu, să vadă unde ar putea să lucreze peste doi ani când vor finaliza cursurile.

Elevii au primit diplome de merit și premii în bani, dar și „pizza și înghețată bună”.

Tinerii prezenți au fost uimiți să vadă în ce condiții bune poți lucra atunci când știi bine o meserie căutată, dar mai ales cu câtă prețuire și căldură te tratează toată lumea.

Le-am explicat viitorilor supercalificați că au toate calitățile necesare să viseze frumos, doar de ei depinde să învețe și să-și construiască un viitor sigur și plin de satisfacții de toate felurile!”, scria pe pagina sa de Facebook, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, prezent alături de elevii de la Colegiul Tehnic „Viceamiral Nicolae Bălănescu”.

„Elevii au vizitat un client internațional, au fost tratați în cantina parcului industrial CTPark Bucharest West și au primit un premiu în valoare de 522 lei”, scria și vicepreședinta CJ Giurgiu, Elisabeta Mihalcea.

La eveniment au mai fost prezenți Elisabeta Mihalcea, vicepreședinte al CJ Giurgiu, inspectoraul general adjunct, Florentina Găină, dar și alți reprezentanți ai ISJ Giurgiu și cadre de la colegiul giurgiuvean.

CTP România susține educația profesională tehnică din județ, încă de anul trecut, urmând să se semneze săptămâna aceasta și parteneriatul pentru clasa a IX a.

Felicitări pentru inițiativă CTP România, dar și tuturor celor care se preocupă constant de dezvoltarea învățământului profesional giurgiuvean, de bună calitate.

(Jurnal)