DSC_01201Făcând o scurtă analiză a rezultatelor obţinute de PNL la Giurgiu, deputatul Marin Anton ne spunea zilele trecute:  Eu unul rămân la părerea că PNL Giurgiu a avut nişte candidaţi slabi şi respectiv o echipă slabă, alături de o strategie de campanie lamentabilă. E greu de recunoscut, dar când ai un asemenea eşec trebuie să spui adevărul, dacă eşti un partid ce te respecţi şi dacă doreşti să faci o analiză corectă… După ce i-am precizat politicianului giurgiuvean că i-am sugerat lui Dumitru Beianu să stea o perioadă departe de presă, l-am întrebat  dacă ştie ce se va întâmpla cu acesta în noul context politic. Şi eu i-am sugerat acelaşi lucru deşi l-am văzut destul de afectat –

ne-a spus deputatul. Cert însă este faptul că nimeni nu i-a făcut probleme pe parcursul acestor alegeri, ba dimpotrivă, toată lumea a făcut în Partid doar ce a spus Dumitru Beianu. Eu am făcut, ca şi Gigi Ştefan, ceea ce a spus el.

Deputatul Marin Anton ne mai spunea că Florian Nicolae, în analiza făcută cu câteva zile în urmă, privind rezultatele din alegerile  locale, şi-a asumat în exclusivitate acest eşec. Floricel a spus că este principalul vinovat de acest eşec. Am putea să-i dăm circumstanţe căci se află la primul eşec şi prima sa candidatură… S-a încrezut în anumiţi oameni care s-au dovedit a fi nişte soluţii proaste. Floricel nu poate însă reproşa nimic partidului. Atâta timp cât  a obţinut un procent net inferior celui obţinut de echipa PNL la Consiliul judeţean. El, ca şi Beianu, au tras în jos  partidul, după cum arată rezultatele. Echipa de consilieri aleasă a fost prost desemnată. Nimeni nu are ce comenta în această privinţă. E totul foarte clar atunci când ai 6 procente între votul politic şi cel obţinut de  echipa  de consilieri municipali! Nu mai e loc de comentat!  În concluzie echipa de consilieri pentru Primăria Giurgiu a fost o echipă prost aleasă… – a mai precizat deputatul Marin Anton.

Florian TINCU

2 COMENTARII

  1. Marin Anton să mai învețe matematică. Florian Nicolae a avut la Primărie procent 31,7% iar pe municipiu PNL a luat pentru Consiliul Județean 30,6%. Doar 102 voturi au fost în plus față de voturile lui Florian Nicolae, de unde net „inferior”?. Pe județ, acolo unde a activat și dl.Anton, PNL a avut 23,3%. Căutați pe site-ul BEC și vei vedea că ăsta este adevărul.