Vineri, 28 octombrie 2022, ultima zi de înscriere la competiția de ciclism DANUBE AMATEUR CYCLING TROPHY

0
502

Consiliul Județean Giurgiu în parteneriat cu Primăria municipiului Giurgiu, Direcția Județeană de Sport și Tineret și Societatea de Cruce Roșie România – Filiala Giurgiu organizează în data de 29 octombrie 2022 un concurs de ciclism la care s-au înscris peste 60 de giurgiuveni, principalul scop fiind promovarea sportului de orice natură și a sănătății prin sport.

„Cicliștii vor avea de parcurs un traseu de aproximativ 5 kilometri cu startul de la Steaua Dunării și finish-ul pe strada Mircea cel Bătrân.

Cu această ocazie, pentru că și-au manifestat dorința de a participa la concursul de ciclism – DANUBE AMATEUR CYCLING TROPHY, zece beneficiari ai serviciilor de asistență socială oferite prin DGASPC Giurgiu au primit astăzi biciclete. Echipamentele de protecție necesare vor fi distribuite înainte de a se da startul competiției.

Entuziasmul cu care au primit darurile oferite de Consiliul Județean dar și determinarea pe care fiecare dintre cei zece și-a manifestat-o pentru a câștiga competiția sportivă în care s-au înscris, ne-au convins că vor fi cel puțin pretendenți redutabili la trofeu.

Le urăm succes în competiție, tuturor participantilor!”, precizează Primăria municipiului Giurgiu pe pagina sa de Facebook.

(Jurnal)