Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunta persoanele interesate ca in data de 27 SEPTEMBRIE 2013 va avea loc bursa locurilor de munca pentru absolventi.

In municipiul Giurgiu bursa se va desfasura, incepand cu ora 09:00 in  incinta Restaurantului “Mioriţa”, iar in  oraşul Bolintin Vale, la sediul Bibliotecii din localitate.

       BURSA LOCURILOR DE MUNCA  reprezintă o oportunitate pentru cei interesati de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă  conform pregătirii lor profesionale sau  să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

 De asemenea, organizarea bursei constituie şi un bun prilej de a comunica persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă informaţii referitoare la modalităţile prin care îşi pot creşte şansele de angajare.

             Agenţii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă oferit.

             Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul absolventilor beneficiază de o serie de facilităţi/sunvenţii prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU