Vineri, 2 iunie, Premieră la Teatrul ”Tudor Vianu”: Dansând la Lughnasa – de Brian Friel

0
591

„Dansând la Lughnasa este o poveste despre dragoste și familie, pierdere și speranță. Textul acesta chiar e o bucurie iar repetițiile la acest spectacol sunt cu totul și cu totul emoționante…Povestea celor 5 surori Mundy și a fratelui Jack a săpat în sufletele noastre…și ne-am descoperit și redescoperit. Demult nu m-am lovit de atâta emoție și dăruire. Spectacolul acesta nu a fost ușor pentru noi dar știu că va rămâne în sufletele noastre! S-a întâmplat în 1936, în Irlanda… comentează regizorul spectacolului, Antonella Cornici.

Ce text frumos, ce partituri minunate. Un text greu. Un text care te poarta in trecut cu duiosie si umor. Iar personajul meu ? Nu e cel mai spectaculos dar e atat de frumos. Imi face bine, mie in primul rand. Ma scufund in el ca intr o apa limpede si calda. E senzatia aia cand ajungi acasa dupa o lunga calatorie cand ai fost mult timp printre straini” – spune  Marius Manole  (actor).

“ Sunt extrem de fericită și mândră totodată că primul meu proiect ca  manager este unul atât de sensibil, răscolitor,  complex…. Giurgiuvenii  merită să aibă acces la producții ambițioase și realizate cu  profesionalism și da, se poate și aici, în micuțul nostru orașel de  provincie să  avem astfel de spectacole. Cu acest spectacol vă dezvălui o  parte din mine, a copilului reîntors în orașul natal după o absență  îndelungată… Sunt sigură că nu veți regreta dacă veți alege să fiți  alături de mine, de noi… !” – declară Ana-Sivu Daponte,  Manager interimar și  totodată actriță a teatrului giurgiuvean.

𝐑𝐞𝐠𝐢𝐚: 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐧𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐢𝐜𝐢

𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭̦𝐢𝐞: 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐮𝐬 𝐌𝐚𝐧𝐨𝐥𝐞, 𝐀𝐧𝐚 𝐒𝐢𝐯𝐮-𝐃𝐚𝐩𝐨𝐧𝐭𝐞, 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐏𝐚𝐬𝐜𝐮, 𝐎𝐚𝐧𝐚-𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐧𝐞, 𝐌𝐚̆𝐝𝐚̆𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐨𝐫𝐬̦, 𝐂𝐥𝐚𝐮𝐝𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐫𝐨𝐬̦𝐚𝐧𝐮, 𝐒̦𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐂𝐡𝐢𝐭̦𝐮, 𝐀𝐝𝐢 𝐆𝐡𝐞𝐨.

––––––––––––––––––––––––-

𝐒𝐜𝐞𝐧𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐞: 𝐀𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐃𝐢𝐧𝐜𝐚-𝐏𝐮𝐬𝐜𝐚𝐬𝐮

 𝐈𝐥𝐮𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐜𝐚𝐥𝐚̆: 𝐒̦𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐂𝐡𝐢𝐭̦𝐮

𝐂𝐨𝐫𝐞𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐞: 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐧

𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧: 𝐋𝐮𝐜𝐢𝐚𝐧 𝐌𝐨𝐠𝐚

𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐢 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐞: 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐏𝐢𝐮, 𝐑𝐨𝐛𝐞𝐫𝐭 𝐕𝐥𝐚𝐝

𝐀𝐟𝐢𝐬̦: 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 𝐇𝐮𝐭𝐮; 𝐅𝐨𝐭𝐨 𝐚𝐟𝐢𝐬̦: 𝐓𝐞𝐫𝐅𝐢𝐥𝐦𝐬

–––––––––––––––––––––

Spectacolul are loc Vineri, 2 iunie, 2023 ; ora : 19.00