INTER CLINCENI – ASTRA II GIURGIU 0-1 (0-1)

Cu o săptămână înaintea debutului în returul campionatului Ligii a 2 a, FC Astra II Giurgiu a disputat o ultimă partidă de verificare în compania echipei de Liga a III-a, FC Inter Clinceni, partida disputându-se pe stadionul Berceni, din Bucureşti. “Semi-giurgiuvenii” au făcut o repetiţie, aproape fără public, pentru partida programată sâmbătă, 5 martie, cu Dinamo II pe teren propriu, iar adversarul, deşi doar de Liga a III-a, le-a pus reale probleme şi i-a obligat să se “întrebuinţeze” serios pentru a

nu-şi “şifona” palmaresul iernii. Singurul gol al partidei a fost marcat de Burlacu, în prima repriză, iar echipa folosită a fost următoarea: Dragne – Gheorghe, Şanţmare, Damian, Silviu – Rotaru, Ochia, Cojenel, Stan Marian – Bănaru, Burlacu. Au mai jucat după pauză: Popa, Puşcaş, Condrea, Geana, Matache.

Urăm mult success la re-debut, sâmbătă, pe stadionul “Marin Anastasovici” semi-giurgiuvenilor în confruntarea cu “câinii” mici, în tentativa lor de a salva un sezon în care nu s-a luptat nici pentru puncte, nici pentru punctele altora, nici pentru bani. Dilema va fi rezolvată când se va trage linie peste clasamentul final şi vom vedea de ce parte a ei “ne aflăm”.

Ion ION