La două zile după ce Tribunalul Giurgiu a validat câştigătorul alegerilor din 10 iunie la preşedinţia Consiliului Judeţean, miercuri, 20 iunie, în prezenţa prefectului Lavinia Crişu şi a preşedintelui Tribunalului Giurgiu, judecătorul Lucian Netejoru, într-o sală arhiplină, Vasile Mustăţea a depus jurământul în noua sa calitate. Alături de el s-au aflat numeroşi membri PNL, dar şi toţi primarii liberali din judeţ. După depunerea jurământului, Mustăţea a ţinut să mulţumească preşedintelui PNL Giurgiu, Lucian Iliescu, dar şi tuturor colegilor săi liberali cât şi primarilor din acelaşi partid, care l-au sprijinit în obţinerea acestei victorii. „Niciodată nu poţi realiza ceva de unul singur, şi, de aceea, vă mulţumesc tuturor! Vă asigur că, împreună cu consilierii judeţeni, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a respecta jurământul dat astăzi, încercând să scot judeţul Giurgiu de pe ultimele poziţii pe care le ocupă acum în ceea ce priveşte dezvoltarea economico-socială. Să îl aduc cel puţin la jumătatea acestui clasament…”, a menţionat noul preşedinte al CJ, Vasile Mustăţea.

Festivitatea s-a încheiat, ca de obicei în astfel de cazuri, cu tradiţionalele felicitări, urări de succes şi cupe de şampanie.

Probabil mai puţin relaxată  va fi prima şedinţă oficială a noului Consiliu, în care vor fi validaţi consilierii judeţeni aleşi pe 10 iunie, când se vor alege şi cei doi vicepreşedinţi ai CJ, şedinţă programată pentru după-amiaza zilei de vineri, 22 iunie.

C.M.

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.