UPDATE: Cei trei presupuși criminali ai tinerei incendiate în apropiere de Ghimpați sunt reținuți, cu propunere de arestare preventivă!

0
648

În această seară, 17 noiembrie, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu au fost aduși la audieri cei trei presupuși criminali ai tinerei incendiate pe marginea DN6, în urmă cu circa trei săptămâni. Așa cum precizam anterior, este vorba despre două femei (presupuse colege ale victimei) și un bărbat. 

Specialiștii susțin că motivul crimei ar fi fost invidia sau gelozia. Mai mult, crima s-ar fi petrecut chiar în Capitală. Mai apoi, cei trei criminali (toți sunt, deocamdată, acuzați de crimă) au transportat cadavrul pe marginea drumului DN 6, unde, pentru a-și șterge urmele, au recurs la incendierea cadavrului, înghesuit într-o valiză de gen „troller”. 

Deocamdată, cei trei sunt reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile. 

Reamintim că în noaptea de 30/31 octombrie, pe DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, în jurul orelor 22,45, un șofer de TIR a anunțat, prin 112, că pe marginea drumului arde ceva ce ar semăna cu un trup uman. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele semnalate sunt reale. Timp de mai bine de o săptămână, corpul neînsuflețit a fost un simplu număr, abia după 9 zile reușindu-se identificarea cadavrului. Era vorba despre o tânără de 32 de ani, Mihaela Sabina Mircea, mama unui copil de opt ani, despre care rudele nu mai știau nimic de mai bine de jumătate de an. 

(Jurnal)