Update: Bărbatul prins în timp ce conducerea sub influența alcoolului și cu permisul anulat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

0
326

Tupeul l-a costat scump pe un bărbat inconștient din municipiul Giurgiu. Va rămâne arestat pentru 30 de zile, pentru nesăbuința sa.

Față de bărbatul reținut la data de 19 aprilie a.c., pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere a fost anulat, instanța de judecată a dispus, la aceeași dată, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.”, a transmis I.P.J. Giurgiu.

Bărbatul în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu.

Facem precizarea că bărbatul avea dreptul de a conduce anulat încă din anul 2010, fiind prins de două ori la interval de cinci ore, de către polițiștii giurgiuveni, în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului.

La prima abatere, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, câteva ore mai târziu, bărbatul în cauză a fost din nou depistat de către polițiștii Biroului Rutier, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, conducând autoturismul sub influența alcoolului, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

(Jurnal)