Unul dintre șoferii implicați în accidentul de la Uzunu a murit!

0
1650

„În urma cercetărilor a reieşit faptul pe Drumul Naţional 5 Giurgiu-Bucureşti, în dreptul localităţii Uzunu, două autocamioane cu numere de Bulgaria au intrat în coliziune şi s-au răsturnat, unul în şanţ, pe sensul de mers către Giurgiu, şi unul pe carosabil, pe sensul de mers către Bucureşti, după ce anvelopa din stânga faţă a unuia dintre tiruri a explodat. Atunci, şoferul tirului a pierdut controlul volanului, autocamionul a rupt gardul din fier ce desparte cele două sensuri de mers pe drumul naţional şi a intrat în coliziune cu un tir care se deplasa regulamentar din celălalt sens de mers”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

El spune că în urma impactului dintre cele două Tituri, şoferul care conducea regulamentar, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a decedat, iar celălalt şofer, de 47 de ani, a fost preluat cu un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Bucureşti.

Unul dintre tiruri era încărcat cu sticlă şi celălalt era gol. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers circa o oră şi jumătate.