DSCN0684

 

 

 

 

 

 

Foto:Viorel Teodorescu, președintele UNPR Giurgiu în mijlocul cadrelor militare premiate pentru merite deosebite.

Sâmbătă  30 mai, președintele Organizației județene a UNPR Giurgiu, Viorel Teodorescu a premiat, în cadrul unei ceremonii desfășurate la sediul Uniunii Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere ”Alexandru Ioan Cuza” din Giurgiu, zece cadre militare ale Armatei, Poliției și Jandarmeriei, pentru merite deosebite.

Evenimentul a avut loc cu prilejul împlinirii a 90 de ani de la atestarea istorică, 25 de ani de la înființarea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere ”Alexandru Ioan Cuza” și 5 ani de la instituirea ”Zilei Rezervistului Militar”.

Diplomele oferite provin din partea ministrului de Interne, general în rezervă și vicepremier, Gabriel Oprea, în semn de recunoștință față de activitatea desfășurată, de-a lungul timpului, de aceste cadre militare.

Cu această ocazie, Viorel Teodorescu a dorit să îi felicite pe premianți, declarând: Suntem prezenți aici pentru a-i omagia pe acești oameni deosebiți, care au dus pe culmi înalte arta militară, activitatea lor fiind demnă de un renume democratic. 

(NICOLAU Teodora)