Unei asistente a clinicii ALSO din Municipiul Giurgiu i-a fost furat un rucsac cu bani și documente. Ce solicită victima furtului, cetățenilor orașului…

0
1426

Cu o zi în urmă  pe facebook-ul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu era postat un material cu următorul text:

Astăzi, în jurul orei 11:30, s-a sustras din incinta clinicii ALSO Medical geanta asistentei Gabriela Andreea. Ținem să anunțăm făptașul că furtul a fost sesizat Poliției municipiului Giurgiu, care în fapt, a trimis la fața locului agenții aflați astăzi în serviciu, în ideea prelevării de probe și amprente. Fapt care s-a și întâmplat!

La rândul ei, victima acestei tâlhării , asistenta Gabriela, scria:

Ideea este următoarea: cu siguranță vom ajunge la tine (asta fără doar și poate) dar… fiind programată pentru o intervenție în Turcia, faptul că tu mi-ai furat documentele îmi îngreunează și îmi întârzie deplasarea, care este imediată, de altfel. Așadar, te rog pe tine, cel căruia ți-a venit idea minunată să – ți însușești ceea ce nu-ți aparține, să-mi înapoiezi măcar documentele, dacă banii (aproximativ 2000 de lei) îți sunt de folos! Este evident că nu o să ai curajul să apari in fața mea , motiv pentru care , te rog să le lași undeva la vedere în apropierea clinicii de unde le-ai luat. Iar eu promit că îmi retrag plângerea!! În caz contrar nu voi lăsa lucrurile până când nu vei plăti pentru fapta ta!!!

Vin și cu o rugăminte și către oamenii care aleg și știu să trăiască cinstit: în caz că observați, în zilele următoare, documente (buletin, permis, carduri) pe numele Gheorghe Gabriela Andreea să mă contactați . Vă mulțumesc anticipat pentru orice fel de detaliu sau ajutor! ” – Gabriela Andreea Gheorghe

PS: Sunt recunoscătoare pentru fiecare distribuire în parte!

 

Acesta este rucsacul furat! Sper ca orice mic detaliu pe care îl ofer să mă conducă către făptaș, să-mi pot recupera măcar actele!  –  precizează Gabriela Andreea Gheorghe.

(Jurnal)

15 distribuiri
Îmi place

 

Comentează
Distribuie