arestat_62975100

Un bărbat din judeţul Ilfov, dat în urmărire internaţională pentru omor şi tentativă de omor deosebit de grav, a fost prins de poliţişti, joi, după aproape şase ani de căutări, în timp ce se ascundea la o fermă din comuna Floreşti, judeţul Giurgiu, anunţă Poliţia Capitalei.

Printr-un comunicat de presă, Poliţia Capitalei a anunțat  joi că au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Bucureşti, în 2010, pe numele unui bărbat în vârstă de 30 de ani.

„În fapt, în data de 26.06.2010, bănuitul, în timp ce se afla într-o hală din comuna Dragomireşti, judeţul Ilfov, ar fi exercitat acte de violenţă fizică asupra a trei bărbaţi cu intenţia de a le suprima viaţa, unul dintre aceştia decedând la scurt timp în aceeaşi locaţie”, se arată în comunicat.

Oficiali din cadrul Poliţiei Capitalei au mai declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre Marian Dumitru, un tânăr care în 2010, alături de tatăl său, ar fi sechestrat şi bătut trei ciobani ce lucrau pentru ei, pe motiv că aceştia din urmă le-ar fi furat câteva zeci de oi. Bărbatul şi tatăl său au fost puşi sub urmărire penală atunci pentru tentativă de omor deosebit de grav şi omor, unul dintre ciobani decedând ulterior  în hala din Dragomireşti unde s-ar fi petrecut agresiunea.

(Jurnal)