Un tânăr român de 24 de ani, a fost depistat de către polițiștii de frontieră de la Giurgiu, cu peste 260 de pachete de țigări, ascunse în portbagajul mașinii…

0
633

Poliţiștii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu  au descoperit, în portbagajul unui autoturism, o cantitate considerabilă de țigarete, pe care un cetățean român încerca să le introducă în țară fără documente legale.

 În data de 7 februarie, în jurul orei 20:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat  un cetăţean român, în vârstă de 24 de ani, la volanul unui autoturism.

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au procedat la controlul documentelor şoferului şi al mijlocului de transport. Astfel, în urma verificărilor amănunţite, a fost descoperită, ascunsă în portbagaj, cantitatea totală de 261 pachete cu țigarete.

Întreaga cantitate de țigarete, estimată la o valoare de 6.525 lei, a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor.

Persoanei în cauză i-a fost aplicată o sancțiune contravențională pentru săvârșirea faptei prevăzute de art. 449, alin. 2, lit. j, din Legea 227/2015 și sancționată de art. 449, alin. 3, lit. a, din Legea 227/2015.

(Jurnal)