Duminică  28. septembrie, în jurul orei 6.10, pe Drumul Judeţean 611, în localitatea Roata de Jos, j O. S. P., un tânăr de 21 ani, din comuna Roata de Jos, în timp ce conducea un autoturism marca Daewoo Matiz, pe direcţia Mârşa-Cartojani, a accidentat  un minor de 17 ani, un minor  din aceeaşi localitate, care se deplasa ca pieton pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers .  După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei, victima fiind accidentată din nou de o autoutilitară condusă de R. G., un bărbat de 52 ani, din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, care, neobservând pietonul căzut pe partea carosabilă, a trecut peste acesta. Din accident a rezultat decesul pietonului.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti autoturismul a fost găsit în afara localităţii Roata de Jos, abandonat în apropierea unei cariere,  iar conducătorul acestuia a fost depistat la domiciliul unei persoane cunoscute din comuna Roata de Jos, satul Cartojani, judeţul Giurgiu. Tânărul a fost testat cu aparatul etilo-test care a indicat o valoare de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză poliţiştii Formaţiunii Rutiere de la Poliţia Oraşului Bolintin Vale au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.