Un tânăr din Frasinu a fost găsit spânzurat! Ce postase acesta pe facebook cu puțin înainte de a recurge la acest gest…

0
155
12961608_1176858099013306_2619735009774611005_n
FOTO: Facebook.com


Lucian Boiangiu,   în vârstă de doar 28 de ani, a fost găsit spânzurat, miercuri  13 (! ) aprilie, după ce cu câteva ore înainte își luase „la revedere” pe Facebook de la prietenii săi.

Lucian Boiangiu era un DJ renumit în cluburile de noapte din București.  Motivele pentru care a recurs la acest gest nu sunt cunoscute nici până în acest moment.

Nenorocirea s-a petrecut miercuri noapte, în satul Frasinu, comuna Băneasa ( județul Giurgiu), la casa părintilor acestuia.

O vecină a familiei a sunat la 112 pentru a anunța că tânărul a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței. El și-a luat zilele spânzurandu-se de o grindă a anexei. La fata locului a venit si o ambulanta, însă medicii nu au putut decât sa constate decesul.

Se pare că părintii lui nu erau acasă când fiul lor s-a sinucis . Înainte de a  recurge la acest gest extrem , Lucian Boiangiu și-a luat adio de la prieteni, pe facebook. El a postat o fotografie în care se afla alături de  o tânără purtând un tricou pe care sta scris mesajul „Goodbye” (la revedere – n.r)!!

Imediat după tragicul incident pe pagina sa de Facebook, prietenii au început să posteze mesaje de condoleanțe, întrebându-se de ce oare Lucian  a decis să își ia viața…

(Jurnal)