Un tânăr din Călugăreni, beat , după ce a lovit un autoturism, a fugit de la locul accidentului!

0
85

accident2_08

Vineri 5 februarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Călugăreni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de o femeie din comuna Călugăreni județul Giurgiu că, în jurul orei 16.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Oițelor din localitate, a fost lovită din spate de un autoturism marca condus de N. F., un tânăr de 34 ani, din aceeași localitate, care imediat după impact a plecat de la locul producerii evenimentului.

Din fericire nu s-au produs decât pagube materiale. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, N. F., nu posedă permis de conducere, iar cu ocazia testării alcoolscop, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 0,34 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat acum  în stare de libertate pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. (Jurnal)