tutun-satis     La data de 27 aprilie, polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Poliția Municipiului Giurgiu și inspectori vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale Ploiești, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Giurgiu ocazie cu care au depistat în zona Vamă o autoutilitară condusă de R. I., un tânăr de 27 ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași, în interiorul căreia au fost descoperite 1362 kg mere ambalate și 994,8 kg materie vegetală cu miros și textură specifică tutunului, ambalată în 27 baloți.

           Conducătorul auto a prezentat o factură tipărită în limba bulgară, ce avea la rubrica destinatar o societatea comercială care din verificări a rezultat că nu există.

           Autovehiculul, cantitatea de 994,8 kg materie vegetală cu miros și textură specifică tutunului și merele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

           Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de contrabandă, fals în înscrisuri și uz de fals. (JGR)