Un șofer vroia să treacă frontiera cu sute de pantofi nedeclarați!

0
96

politie-frontiera-masina-liviu-chirica

          Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit ascunse în cala unui autocar 349 perechi de încălţăminte, produse susceptibile a fi contrafăcute…

 În data de 17 februarie, ora 22.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul turc Orhan O., în vârstă de 53 ani, şofer al  unui autocar.  Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse şi nedeclarate, 349 perechi de încălţăminte sport, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, şoferul autocarului a declarat că bunurile îi aparţin, le-a cumpărat din Turcia şi intenţiona să le comercializeze în Bucureşti, cu scopul obţinerii de profit. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare. (Jurnal)