La scurt timp de la oprirea ninsorii, în timpul unei patrulări de rutină a angajaților Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic (DJTADJCT) Giurgiu, în speță a celor de la Control Trafic, a fost identificat, pe Drumul Județean 503 (Toporu – Limită județ Teleorman), un autocamion încărcat cu îngrășăminte, care trebuia să ajungă prin Gogoșari, la Conțești (Județ Teleorman), unde avea locul de descărcare.

Pe acolo nu se poate trece, pentru că noi închidem acel drum pe timpul iernii, de la Izvoru până la limita cu județul Teleorman. Pe șoferul găsit pe câmp, l-am întors din drum, undeva, prin Gogoșari, la circa 5 – 6 kilometri de locul unde l-am găsit. Norocul șoferului a fost că am trecut pe acolo…Dar ani de zile am avut probleme cu traficul, în special cel greu, în zona aceea. În fiecare iarnă trimiteam WOLA în câmp să îi scoatem de acolo, pentru că pe acolo îi trimite GPS-ul”, ne preciza șeful Control Trafic, Marian Grama.

După ce a fost scos din necaz, șoferului i s-a arătat apoi ruta de urmat, una sigură, prin Slobozia-Malu-Vedea și mai apoi județul Teleorman.

(Jurnal)