Un puști de 18 ani din Herăști a intrat pe fereastra unei consătence …La ce ”poftise” hoțul?

0
153

646x404Miercuri  6 aprilie, în jurul orei 10.00, polițiștii Postului de Poliție Herăști, județul Giurgiu, au fost sesizați că în noaptea de 05/06 aprilie, persoane necunoscute au pătruns în curtea și locuința de vacanță a unei femei ( O. G.), din comuna Herăști, județul Giurgiu, de unde i-au furat  mai multe bunuri.

            În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Comana a fost identificat D. M., un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate, care în noaptea de 05/06 aprilie prin forțarea și spargerea geamului a pătruns în locuința femeii  și i-a furat un polizor unghiular, o bormașină și o mașină de tăiat faianță, toate în valoare de 1.000 lei, creându-i un prejudiciu total de aproximativ 8.000 lei.

            Polițiștii continuă activitățile în vederea recuperării bunurilor sustrase, având în vedere că tânărul, după sustragerea bunurilor, dându-și seama de gravitatea faptei a aruncat bunurile în lacul Herăști.

          Hoțului i-a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

(Tincu Florian)