Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu  ( S.P.F. Turnu – Măgurele) au depistat în zona de competenţă un autoturism marca Ford Transit care figura ca fiind furat din România.

În data de 13.09.2014, ora 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu – Măgurele, judeţul Teleorman, au oprit în trafic un autoturism marca Ford Transit la volanul căruia se afla cetăţeanul român Mihai T., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Olt. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră teleormăneni au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din România din data de 19.08.2014. Persoana în cauză a declarat că este şofer al unei societăţi comerciale cu sediul în Buzău de unde a împrumutat autoturismul pentru a efectua un transport de legume în scop personal.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar maşina a fost indisponibilizată la sediul S.P.F. Turnu – Măgurele până la finalizarea cercetărilor. (jurnal)

 

Purtător de cuvânt