florian_nicolae

 Disperarea  unor candidați a devenit virală, determinându-i să  se pozeze în mediul on line în toate pozițiile , fără număr, fără număr …încercând să ne convingă  ce de lucruri  grandioase au făcut ei pentru giurgiuveni.

 În acest fel am aflat  și noi, în mod surprinzător , că avem la Giurgiu  o Universitate Româno-Germană, la care deputatul Nicolae Florian  este  senator  de onoare”!?   Numai așa , pentru că omul are mentalitate de neamț, omul mai mult tace …O tăcere nemțească ce  a costat statul  român sute de mii de lei, noi,  contravaloarea salariului  său de parlamentar , vreme de un mandat! 

 Mai aflăm ca iubirea pentru învățământ , l-a determinat pe același deputat Nicolae să aducă de peste mari și țări niște bănci de lemn ” second-hand”  copiilor  noștri, deși în realitate  că ele au intrat în țară grație unei Fundații cu care deputatul se află într-o relație de amiciție.  

Iată un politician care a înțeles repede că electoratul se vinde și în același timp se cumpără,  ieftin.  

Înfățișat ca un ”Salvatore de la Patria”, de către toți aplaudacii din subordine, Florian Nicolae  este înfățișat totodată și ca  cel care susține tinerii cu potențial,  pentru a-i transforma ulterior în  agenți de pază ori măna ieftină de lucru…El însuși fiind poreclit de mulți dintre cetățeni Agentul 000 , aluzie la numărul de interpelări și de expuneri avute în Parlamentul României. Evident, toate acestea , Floricel, bunul samaritean, o face doar  pentru  binele acestei comunități! 

Firmele dumnealui  oferă de asemenea cursuri de formare profesională, pentru care  politicianul încasează sume consistente! Dar  când binele lui este în același timp binele comunității, nu mai contează însă câți și ce fel de meseriași formezi sau prin ce coclauri își vor mai găsi ei câte un loc de muncă!

 (N.Verosimilu)

 

 

 

 

5 COMENTARII

  1. Individul asta nu reprezinta decat o poleiala, in realitate este un om fara caracter. Isi plateste angajatii in produse alimentare, nu acorda salariile latimp, si isi bate joc de oamenii care muncesc pentru el. Acceseaza o gramada de bani pentru cursuri, insa in realitate acestea sunt o mare pacaleala. Un medocru, un clovn, disperat care atunci cand si-a pierdut contractele cu statul e la un pas de faliment. Pana acum cativa ani, nicio alta firma de paza nu putea sa participe la licitatii cu institutiile publice, ca acest manipulator ordinar le l castiga pe toate. Sunteti naivi ,in realitate omul este ignorant, ipocrit, lacom si falit

  2. Cat poate valora ca om si politician unul care a mintit intr-o declaratie oficiala, ca nu detine proprietate in Bucuresti, cu scopul de a incasa bani ilegali pe chirie. de la Parlament, in realitate de la noi toti. Voi realizati pe cine vreti sa votati?…Omul asta este disperat, daca il veti alege singurul lui scop este sa isi relanseze afacerile care sunt in pragul falimentului. Disperarea lui este mare. Este inconjurat in mare parte de mediocrii si pupincuristi, care sunt infometati si asteapta locuri prin administratia publica. Asta este senator de onoare al unei Universitati, cand abia este in stare sa rosteasca trei fraze,.