După o lună de vacanţă, jucătorii şi oficialii Dunării Giurgiu s-au reunit la sediul clubului în data de 6 iulie cu începere de la ora 11.00.

Alături de 17 fotbalişti din “vechea gardă” în Complexul “Marin Anastasovici” au fost prezenti şi 7 fotbalişti noi, unii reprezentând jucători care au revenit la clubul-mamă după împrumuturile în Liga Judeţeană, iar ceilalţi fiind jucători tineri aflaţi în probe de joc.

Discuţiei din vestiar, în care Marin Barbu a vorbit cu jucătorii despre problemele actuale de la club i-au urmat câteva ture de teren şi un meci de 12 la 12 care a destins atmosfera.

În următoarele două săptămâni jucătorii se vor afla într-un cantonament centralizat la Giurgiu, după această perioadă urmând ca, în funcţie de resursele financiare, să se opteze pentru un cantonament într-o altă locaţie.

Oficialii giurgiuveni nu au stat cu mâinile în sân şi, în chiar prima săptămână de la reunire au perfectat deja trei partide amicale cu echipe din eşaloanele 3 şi 4 ale fotbalului românesc.

“În această perioadă jucăm cu oricine. La criza care este şi în fotbal, ar fi şi culmea să strâmbăm din nas”, a declarat Marin Barbu, tehnicianul Dunării.

Iată şi numele celor 17 fotbalişti prezenţi la reunire, care s-au aflat în lotul Dunării şi în sezonul trecut de campionat:

PORTARI: Alin Dragne, Andrei Neagu;

FUNDAŞI: George Şanţmare, Costel Ciocârlan, Marius Sandu, Răzvan Damian, Florin Pascu, Constantin Ungureanu, Vasile Tatarciuc;

MIJLOCAŞI: Cătălin Gheorghe, Alexandru Radu, Cristian Cojenel, Daniel Ochia;

ATACANŢI: Ştefan Iordache, Daniel Bănaru, Robert Kurtuly şi Marian Stan.

Singura absenţă (motivată se pare) a fost aceea a fundaşului Liviu Comăneanu, care în aceste zile îşi va negocia un nou contract cu formaţia giurgiuveană.

Bogdan VLADU