Un nou sediu pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu

0
880

Din 14 noiembrie, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu s-a mutat în casă nouă. Este vorba despre clădirea situată în imediata apropiere a Poştei CFR, pe Bulevardul Mihai Viteazul nr. 4.

La parterul clădirii este găzduit dispeceratul şi sunt amenajate camerele pentru asistente şi şoferi, la primul etaj, farmacia iar la etajul al treilea este amenajat compartimentul tehnic.

„Toate amenajările au fost făcute de către Consi-liul Judeţean, inclusiv parcarea pentru autospeciale, aflată în faţa clădirii. Este mult mai bine, spaţiul este generos, şi ne putem desfăşura activitatea în condiţii umane. Mai avem de amenajat foarte puţin şi sperăm ca, în foarte scurt timp, să inaugurăm oficial noul nostru sediu”, a declarat, pentru „Jurnal Giurgiuvean”, purtătorul de cuvânt al SAJ Giurgiu, Rodica Cărăbaş.

Numărul total al angajaţilor SAJ Giurgiu este de 130 de persoane (personal operativ – medici, asistente, ambulanţieri). Dintre aceştia, puţin peste jumătate funcţionează în Staţia Giurgiu.

Conform celor declarate tot de purtătorul de cuvânt al SAJ Giurgiu, până în acest moment nu au întâmpinat dificultăţi în privinţa intrării sau ieşirii autospecialelor din parcare, din cauza unor eventuale autoturisme parcate de diverşi cetăţeni în zonă. 

(Jurnal)