accid_sercaia3_2015092908Alin Cârjaliu un tănăr din  Giurgiu , în vârstă de 27 de ani și prietenul acestuia în vărstă de 28 de ani au murit pe loc în urma unui tragic accident. Autoturismul condus  de Alin Cârjaliu s-a ciocnit cu un autobuz, pe DN1, între localităţile braşovene Şercaia şi Perşani Potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a produs pe data de 28 Septembrie  la ora 08.30, pe DN1 la kilometrul 216 + 700 metri, între localităţile Şercaia şi Perşani, după ce şoferul  de 27 de ani, care conducea un autoturism dinspre Braşov spre Sibiu, a pierdut controlul volanului într-o curbă, carosabilul fiind umed, şi s-a ciocnit cu un autobuz care venea din sens opus. Șapte persoane din autobuz au fost rănite uşor, trei primind îngrijiri la faţa locului, iar patru au fost transportate la spital, potrivit sursei citate.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, trei SMURD şi două ambulanţe.

accid_sercaia2_2015092909 accid_sercaia1_2015092909Potrivit purtătorulu die cuvînt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, în autobuz se aflau 54 de calători, iar cîţiva dintre aceştia au fost răniţi uşor, suferind escoriaţii şi traumatisme minore.

Articol şi FOTO: www.monitorulexpres.ro

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.