Un lucrător al Poliției de Frontieră Giurgiu a fost găsit împușcat mortal în această dimineață cu puțin înainte de a intra în serviciu…

3
214

01_Sinucuderi_shutterstockAstăzi 28 februarie dimineață , conform informațiilor primite din partea purtătorului de cuvânt al ITPF Giurgiu,  agentul principal C. V. , în vârstă de 53 de ani,  a fost găsit împușcat în autoturismul său.

Conform acelorași surse agentul era planificat de serviciu  la PTF Giurgiu feroviar. După pregătirea turei și ridicarea armamentului din dotare în timp ce se deplasa cu mașina personală spre locul unde urma să își desfășoare activitatea, C. V.  și-a informat colegii că trece pe la domiciliu pentru a-și lua doza zilnică de insulină pe care o uitase acasă, fiind un diabetic insulino-dependent.

Din păcate agentul nu a mai ajuns la locul de desfășurare al serviciului . Colegii alarmați au încercat să afle unde este și astfel acesta a fost găsit în mașina sa , parcată în fața blocului în care domicilia , împușcat mortal cu armamentul din dotare. Colegii săi cred că agentul nu apucase să-și ia doza de insulină înainte de a recurge la acest gest neînțeles de nimeni. La fața locului s-au deplasat organe ale autorităților locale și evident reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Ancheta se află acum în plină desfășurare. Se bănuiește că este vorba despre o sinucidere. 

Trebuie precizat că agentul giurgiuvean era unul dintre cadrele vechi ale ITPF Giurgiu. În cursul zilelor viitoare vom reveni cu amănunte. Familiei îndurerate , rudelor apropiate  le transmitem  sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l ierte pe Vasile Constantin pentru gestul său necugetat!

 

Precizare: Numele victimei, Constantin Vasile,  am aflat-o pe surse nicidecum din comunicatul Inspectoratului Poliției de Frontieră Giurgiu. 

(Jurnal)  

3 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l aiba in paza,este singurul care detine adevarul suprem si care cunoste cel mai bine adevarul care l-a determinat sa recurga la acest gest.Dar sa dam dovada de intelepciune si sa nu ne mai dam cu parerea ( asa cum am vazut unele comentarii cum ca Sistemul da avize psihologice neintemeiate,etc)Se cunosc foarte bine persoanele care lau determinat sa recurga la acest gest si fiecare vom plati pentru faptele noastre.Multumim colegilor care lau cunoscut ,care au avut incredere in el si stiu ca era un om de un profesionalism desvarsit,cu o conduita ireprosabila…..un asemenea om nu poate sa fie altfel in societatea civila sau in familie.Deci sa nu mai aruncam cu noroi in institutie si in oameni fara sa cunostem adevaratele cauze .Am convingerea ca adevarul va esi la suprafata .Multumim celor care sunteti alaturi de noi in aceste momente grele.Sa-i pastram memoria curata asa cu a trait 53 de ani!