Un grup de tineri ne propun să MÂNCĂM sănătos ajutându-i totodată pe producătorii județului

0
519

O inițiativa ce se impunea de mult aici la noi într-un județ eminamente agrar, dezvoltata și aplicata de un grup de tineri dezghețat la minte („open mind” ar zice americanul!). Grupul este format din neobosiții Robert Andrei Costache, Beliță Nicolae, Tudor Tony Andrei, Sfetcu Andrei, Tănașcu Iulian Constantin și Radu Dimulescu.

O invitație la a consuma alimente sănătoase : oua, brânză, carne, zarzavaturi, legume direct din fermele producătorilor din județul Giurgiu. Produse proaspete, culese în aceeasi zi.

„În familia mea mereu s-a încercat să avem pe masă alimente naturale și să evităm puii crescuți cu seringă și legumele arătoase, dar fără gust.

În plus, de câțiva ani, am tot auzit oameni întrebând de un loc virtual unde producătorii locali și țăranii adevărați să-și poată vinde marfa și de unde oamenii să poată cumpăra cu încredere produse naturale. Sau, cum ne place să zicem, “bio”.

Mai ales în situația actuală, aceste nevoi s-au acutizat, și ne-am dat seama de importanța agricultorilor și a producătorilor locali, care până acum nu aveau loc să-și desfacă marfa în marile magazine.

Cu gândurile astea am plecat eu și băieții la drum când am creat http://targulescu.ro/.
Ne dorim să venim în sprijinul micilor producători din județul Giurgiu. Scopul nostru e să punem în legătură producătorii cu consumatorii care-și doresc să mănânce și să trăiască sănătos.

Așa că, dacă ești producător local sau ai produse naturale de vânzare, aici te poți înscrie ca vânzător pe site. Totul este GRATUIT.

Și dacă știi pe cineva care ar fi interesat să cumpere sau să vândă la noi pe site, un share ar face foarte bine. 🙂

Felicitări Radu Dimulescu, Iulian Tănașcu, Tony Tudor, Nicolae Beliță, Andrei Sfetcu!”, scrie, pe contul său de socializare, Robert Andrei Costache, un tânăr extrem de implicat în viața socială și în voluntariat la nivelul municipiului Giurgiu.