Un groaznic accident s-a produs sâmbătă, 15 iulie, între Giurgiu și comuna Oinacu, încheiat cu doi morți!

0
1425

 Sâmbătă 15 iulie,  după amiază, un groaznic accident s-a petrecut  pe DJ 507, între localitățile Giurgiu și Oinacu, unde două persoane și-au pierdut viața, iar alte două au fost rănite grav și au fost transportate la spital.

Circumstanțele în care s-a produs acest accident grav vor fi cercetate în aceste zile de organele competente, însă  urmările lui vor lăsa răni adânci în sufletele familiilor celor decedați, pentru totdeauna.

Imaginile alăturate suntem siguri că sunt suficient de elocvente și convingătoare totodată pentru cei ce în fiecare zi se așează la volanul autoturismului, pentru a nu apăsa prea tare pedala accelerației și să fie atenți la fiecare manevră pe șosea!

Iată de ce aceia care  merg să scoată dintre fiarele contorsionate ale mașinilor implicate în accidente ce au mai rămas din cei ce le-au produs, cadrele ISU, vă sfătuiesc să conduceți cu prudență!

Fiți atenți atunci când plecați la drum și nu uitați că cineva drag vă așteaptă acasă…!

Nu aș conduce cu viteză!
Nu aș pleca la drum dacă sunt obosit!
Nu aș depăși prin loc nepermis sau fără să mă asigur!
Aș păstra distanța regulamentară!
Aș purta mereu centura de siguranță! 
Aș fi mai atent dacă aș mai avea o șansă … la viață.

Sunt cuvintele pe care poate le-ar spune victimele accidentelor rutiere, dacă ar mai putea face acest lucru. Din nefericire, în viață nu ni se oferă mereu o a doua șansă, iar o secundă de neatenție poate provoca o tragedie, așa cum s-a întâmplat în cazul prezentat mai sus,,,

(Jurnal)