hoti4Deși de cele mai multe ori cumpărătorii sunt avertizați încă din afara magazinului că interiorul este supravegheat video, unii cred că sunt mai tari decât ochiul camerei de luat vederi . Așa s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute (12 februarie), ora 11.08, când polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin telefonul  112 de reprezentanții unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că  un bărbat  tocmai furase  mai multe bunuri din magazinul lor. 

          La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban care l-au identificat pe autor, D. R., un bărbat de 46 ani, din municipiul Giurgiu. Acesta furase  din magazin produse alimentare și două sticle vodcă, în valoare totală de 150 lei.

          Bunurile au fost recuperate și predate reprezentanților societății.  Polițiștii i-au întocmit un dosar penal hoțului, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. 

După cum observăm, în timp ce femeile sunt tentate  de obiectele de îmbrăcăminte și farduri , bărbații sunt atrași mai întotdeauna de băutură…! 

(Jurnal)