Un giurgiuvean a fost arestat , pentru că după ce și-a agresat concubina cu un cuțit , a încălcat ordinul de restricție…

0
672

       La data de 16 martie, ora 22.35, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că este agresată fizic de către concubinul său, în locuință.

      În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, din primele cercetări reieșind că apelanta, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi fost agresată fizic și tăiată cu un cuțit la mâna stângă, de către concubinul acesteia, în urma unui conflict spontan.

      Femeia a fost transportată de urgență la spital, pentru a i se acorda  îngrijiri medicale.

      Polițiștii i-au întocmit agresorului un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind întocmit și un formular de evaluare a riscului conform prevederilor legale, constatându- se faptul că există risc iminent, fapt pentru care pe numele bărbatului de 36 de ani, din municipiul Giurgiu a fost emis ordin de protecție provizoriu.

      În cursul zilei de 17 martie, ora 16.00, bărbatul a încălcat obligațiile dispuse, apropiindu-se la mai puțin de 100 m față de concubina sa, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Negru-Vodă, din municipiul Giurgiu.

      Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu a fost reținut, pentru 24 de ore.

El a fost prezentat instanței de judecată, iar magistrații au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile!

(Jurnal)