img După ce gestul politicianului Bogdan Crăcea ne-a mai compromis o dată în rândul românilor de pretutindeni , iată că un gest aparent mic, dar cu semnificații uriașe pentru actorii întâmplării de astăzi, ne mai drege un pic imaginea negativă a municipiului. Duminică la prânz , o familie de maramureșeni ne-a  contactat , solicitându-ne să le dăm o mână de ajutor, aflându-se  blocați în nămeți, după o vizită la niște prieteni,   pe strada Trandafirilor, adiacent șoselei București .

Ei ne spuneau că o urgență  îi obligă să se întoarcă de urgență   acasă. Luând legătura cu Primăria Giurgiu am fost asigurați de către viceprimarul Alexandru VLADU că un utilaj de deszăpezire va interveni cât se va putea de repede.

După mai puțin de o oră, un buldoexcavator a degajat întreaga stradă, permițând familiei oaspete a municipiului nostru să pornească spre casă, nu înainte ca aceștia să mulțumească Primăriei Giurgiu, viceprimarului Vladu și publicației noastre pentru ajutorul oferit, precizând că a fost gestul cel mai frumos de ospitalitate și de prietenie, din ultima vreme, pe care l-au primit din partea cuiva…

(Marian TARU)

3 COMENTARII

  1. Dar pe cetatenii orasului care-i platesc salariul lui,primarului si altor angajati care locuiesc pe strazile apropiate de str.Trandafirilor cand ii scoate din zapada? E tare ala care era din Maramures si s-a descurcat la Giurgiu.Depinde cine era cel la care erau in vizita….asta de ce nu spuneti?