Jurnal Giurgiuvean

Un eseu despre orașul Giurgiu vă poate aduce un premiu substanțial în bani!

„Cum văd eu orașul meu” este eseul care îți poate aduce un premiu în bani! Iată cum sună anunțul postat pe site-ul Primăriei Giurgiu.

În consecință, „dacă ești elev în clasele a VII-a sau a VIII-a, în municipiul Giurgiu, te pricepi la scris, îți plac provocările și vrei să câștigi bani”, te poți înscrie la concursul organizat ca și anul trecut de Primăria Giurgiu, intitulat „Cum văd eu orașul meu”.

De precizat faptul că în concurs se punctează următoarele:

Lucrările vor fi evaluate de către un juriu de specialitate prezidat de un profesor de limba și literatura română. Ele vor fi semnate de concurenți cu un motto.

Eseurile pot fi trimise până la data de 15 aprilie 2022, pe adresa de e-mail: promovareprimariagiurgiu@gmail.com.

Alături de eseu, participanții vor trebui să menționeze în corpul e-mail-ului, datele lor de contact și de identificare, unitatea de învățământ la care sunt elevi și numele profesorului coordonator.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 29 aprilie, făcând parte din programul dedicat Zilelor Municipiului Giurgiu, câștigătorii urmând a fi recompensați cu premii în bani, astfel:

Pentru ca lucrările să fie declarate eligibile, ele vor trebui selectate pentru jurizare, fiind respectate întocmai cerințele menționate anterior.

Se vor respecta totodată următoarele specificații de redactare: Text de maximum două pagini; format A4;  font:  Times New Roman, dimensiune: 12, spațiere între rânduri: 1.5 puncte, utilizarea obligatorie a diacriticelor românești.

(Jurnal)

Exit mobile version