Un incident grav s-a petrecut, la sfârşitul săptămânii trecute, în şcoala din Gogoşari, unde un tânăr de 19 ani, însoţit chiar de mama sa, au intrat

val-vârtej într-o clasă, în timpul orelor de curs, au agresat un elev şi, mai apoi, au pălmuit-o pe directoarea şcolii, care a intervenit în acest conflict. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, incidentul s-a petrecut vineri, 12 noiembrie, în jurul prânzului; atunci, N. Antonio, însoţit de mama sa, ambii din satul Răleşti, au intrat în incinta Şcolii Generale din comuna Gogoşari, pentru a cere socoteală unui elev care îl lovise pe fratele său. Tânărul a intrat într-o sală de clasă unde directorul unităţii, C. VIORICA, de 46 de ani, desfăşura ora de matematică, s-a îndreptat spre un elev, l-a ridicat de umeri, după care i-a dat drumul brusc, provocând temere şi indignare în rândul copiilor, care au părăsit imediat sala de clasă. Cadrul didactic a luat atitudine faţă de comportamentul agresiv al bărbatului şi i-a cerut să părăsească unitatea de învăţământ. În ajutorul agresorului a sărit mama sa, în vârstă de 38 de ani, care a pălmuit-o pe profesoara ce a luat atitudine. Imediat, cei doi au părăsit incinta şcolii. Acum, cei doi sunt cercetaţi de Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe, vinovaţii urmând a răspunde penal pentru faptele lor.

Cristina MOISE

1 COMENTARIU

  1. Bravo! Dati afara o invatatoare pentru ca le spune unora ca-s prost-crescuti, dar nu sunteti in stare sa luati masuri contra celor care agreseaza profesorii. Nu meritati sa mai aveti profesori! Sa ramaneti prosti asa cum va doresc cei care fac legile tolerante fata de infractori si aspre cu cei care va fac bine. Asta-i popor de talambi, condus de niste hoti si incompetenti. O tara fara intelectuali va fi foarte usor de condus.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.