Un cuplu de bucureșteni au avut o experiență bizară, pe șoseaua din Ruse (Bulgaria), la numai 40 km de frontiera Giurgiu, cu un individ ce le-a sărit în fața mașinii!

0
1615

În timp ce se întorceau din vacanța din Grecia un cuplu din București, ce se întorcea dintr-o vacanță petrecută în Grecia, s-a trezit cu un pieton ciudat, doar în chiloți și tricou, care le-a sărit în fața mașinii și ulterior pe capota mașinii.  

La volanul  autoturismului  se afla o tânără în vârstă de 30 de ani. Când mai erau aproximativ 40 de km până la punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu, femeia a observat la un moment dat un bărbat, sumar îmbrăcat,  care a ieșit dintr-o parcare și s-a îndreptat spre șosea.

Ea a crezut că individul intenționează să traverseze, așa că a redus viteza. În momentul în care s-a apropiat de bărbat a observat că era îmbrăcat sumar, în lenjerie intimă și tricou. Într-o fracțiune de secundă, omul a sărit pe capota mașinii, apoi a revenit pe șosea. S-a aruncat iar pe vehicul, pe burtă, cu capul pe parbriz și părea că vrea să rămână în această poziție.

Tânăra a avut prezență de spirit și a blocat ușile mașinii, trăgând  de volan stânga – dreapta, determinându-l astfel pe bărbat să coboare de pe capotă. Șoferița și-a continuat drumul și nu a anunțat poliția.

Imaginile surprinse de camera de bord a mașinii au fost postate apoi pe un forum de turism,  stârnind numeroase comentarii.

Polițiștii bulgari alertați de aceste imagini au solicitat turiștilor ce trec prin Bulgaria să anunțe de urgență poliția atunci când se ivesc astfel de situații.

(Jurnal)