Marți  20.01.2015, puțin peste miezul nopții (ora 00.11), poliţiştii  din Poliţia Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi  de casiera unei staţii de alimentare cu carburanţi din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că un client ( cetăţean străin), a reclamat că în incinta grupului sanitar i-a fost furată  o sumă de bani din buzunarul pantalonului.

În urma cercetărilor  întreprinse de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, al Municipiului Giurgiu,  a fost identificat T.F., de 46 ani, din municipiul Giurgiu.  Acesta, în timp ce se afla în incinta staţiei a mers la grupul sanitar şi profitând de neatenţia cetăţeanului străin i-a sustras din buzunarul de la spate al pantalonilor suma de 150 lei, după care a părăsit incinta staţiei. Prejudiciul  a fost recuperat de poliţişti şi urmează a fi predat părţii vătămate.

Autorului furtului i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, la finalizarea cercetărilor acesta urmând a fi înaintat unităţii de parchet cu propuneri legale corespunzătoare. (Jurnal)