Un broker din Giurgiu este cercetat de polițiștii de la Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Ilfov, pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Din cercetări a rezultat faptul că acesta, în perioada 2013 – 2014, ar fi încheiat cu reprezentanții unei societăți comerciale din orașul Voluntari, județul Ilfov, şapte poliţe de asigurare de bunuri, emise în numele unor cunoscute companii de asigurări generale de pe piața românească, fără ca aceste polițe să figureze înregistrate în bazele de date ale asiguratorilor în cauză, existând indicii că ar fi falsificate.

Astfel, la data de 30 septembrie a.c., ofiţerii de investigare a fraudelor, din cadrul I.P.J. Ilfov, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au procedat la prinderea în flagrant a persoanei în cauză, în timp ce încheia polițe de asigurare, în fals, cu aceeași societate comercială din orașul Voluntari, pentru asigurarea în caz de incendiu și alte calamități a mărfurilor deținute în depozitul din localitate.

Prejudiciul, estimat până în prezent, este de 90.000 de lei. De asemenea, la aceeaşi dată, polițiștii au dispus reţinerea bărbatului, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Buftea, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar. Polițiștii ilfoveni continuă cercetările, pentru stabilirea situației de fapt.

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.