Un bărbat de 53 de ani din Bucșani, a fost arestat după ce a furat bani din casele mai multor  bătrâni

0
508

Marți, 3 august, polițiștii din cadrul Secției Nr. 7 – Poliție Rurală Băneasa, cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Operațiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului București, fiind pus în aplicare mandatul de aducere emis pe numele unui bărbat de 53 de ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu.

Ce infracțiune săvârșise bărbatul

La data de 19 iunie , Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Daia, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința unui bărbat, de unde au sustras 3.400 de lei.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că în timp ce persoana în cauză, un bărbat de 68 de ani, se afla la domiciliul său, o persoană necunoscută ar fi intrat în dormitorul său, de unde ar fi sustras 3.400 de lei.

La data de 24 iunie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din municipiul București, cu privire la faptul că în seara zilei de 23 iunie a.c., persoane necunoscute i-au sustras tatălui său 5.500 de lei.

În urma activităților specifice s-a constatat faptul că în seara zilei de 23.06.2021, în timp ce bărbatul de 90 de ani se afla la domiciliul său din comuna Isvoarele, județul Giurgiu, o persoană necunoscută ar fi intrat în dormitorul locuinței, de unde ar fi sustras 5.500 de lei.

Organele de cercetare penală din cadrul Secției Nr. 7 Poliție Rurală Băneasa au dispus față de acesta măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Miercuri, 4 august, Judecătoria Giurgiu a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

 (Jurnal)